Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

WiFi

A MEISZK a Miskolci Egyetem területén vezeték nélküli Internet hálózatot (WiFi) üzemeltet, amelynek használatára az egyetem dolgozói és hallgatói (továbbiakban felhasználók) – előzetes regisztráció alapján –  egyaránt jogosultak.

– GUEST: Ehhez a hálózaton bárki csatlakozhat, de csak az egyetemi weboldal érhető el. Ez a hálózat nem biztosít biztonságos kapcsolatot, ezért a bejelentkezés után ne adjon meg személyes adatokat!
– SECURE: Ezen a hálózaton a NEPTUN és a WEBMAIL is elérhető. Ez biztonságos kapcsolatot biztosító hálózat. A belépéshez használandó WPA hálózati kulcs: „MiskolciEgyetem”
– MENET: Ez a hálózat teljes Internet elérést biztosít. A hálózat elérése regisztrációhoz kötött.

A MEISZK által üzemeltetett vezeték nélküli hálózatok elérhetőek az alábbi listán feltüntetett közösségi tereken (a térképen sárga ponttal jelölve):

1. Egyetemi Főbejárat,
2. Díszaula,
3. Galéria (A/2 épület)
4. Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központ (B/3, B/4 ép.)
5. Miskolci Egyetem Könyvtár, Levéltár, Múzeum
6. Miskolci Egyetem “Ideiglenes Főbejárat, III. előadó, Rácsos Büfé által határolt terület” (A/1, A/3, A/4 épületek találkozása)
7. A/4 épület Rektori folyosó és földszinti terek
8. Uni-Plaza, Egyetemi étterem.

A WiFi használatának technikai feltételei

A hálózathoz való csatlakozás módja

A WiFi hálózat használatának szabályai

Szükséges beállítások a wifi használatához: