Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A ME-CARD kártyát a Miskolci Egyetem bocsátja ki. A ME-CARD kifejezi a dolgozók Miskolci Egyetemhez tartozását, funkcióját tekintve a kártya alkalmas az Egyetem területén a kártyabirtokos azonosítására, a jogosultságokhoz kötött szolgáltatásokhoz való hozzáférésre, valamint az Egyetem területén és azon kívül működő szolgáltatóknál kedvezményekre jogosít.

Kártyaigénylést kezdeményezni a ME-CARD intranetes kártyaigénylő felületén lehetséges. Használatához az egyetemi e-mail fiókhoz tartozó felhasználónév és jelszó szükséges. A rendszer csak az egyetemi hálózatból érhető el.

 

 

Egy a kártyára kerülő fotó feltöltésével indul a kártyaigénylés folyamata, majd annak ellenőrzése és jóváhagyása után kerül kinyomtatásra a kártya, amelynek átvételéről e-mailben kap értesítést a kártya igénylője, illetőleg a felületen is nyomon követhető az igénylés státusza.