Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Share/Bookmark
  • Tudástár
  • 2018-03-20 00:00:00

A WiFi hálózat használatának szabályai

A Wi-Fi hálózat használatával a felhasználók elfogadják a Miskolci Egyetem Informatikai Szolgáltatások Osztályának felhasználói szabályzatának rendelkezéseit, az KIFÜ Felhasználói Szabályzatban foglaltakat illetve az alábbi szabályokat.

A Wi-Fi hálózat használatával a felhasználók elfogadják a Miskolci Egytem Informatikai Szolgalátsok Osztályának felhasználói szabályzatának rendelkezéseit, az KIFÜ Felhasználói Szabályzatban foglaltakat, illetve az alábbi szabályokat:

  • A Informatikai Szolgálatások Osztályának – továbbiakban ISZO – által üzemeltetett vezeték nélküli hálózat az egyetem hallgatói, dolgozói, vendégei számára a tanulásukkal, oktató-kutató munkájukkal összefüggő tevékenységeik elősegítését és megkönnyítését szolgálja. Ettől eltérő tevékenységek, pl.: szerver alkalmazások futtatása, fájlmegosztó programok használata tilos!
  • Tilos a hozzáféréshez szükséges azonosítók harmadik fél részére történő átadása!
  • Tilos a szolgáltatott hálózat kereskedelmi célú használata!
  • Tilos minden olyan egyéb hálózati tevékenység, mely a hálózat többi felhasználójának munkáját zavarja vagy akadályozza!
  • Minden felhasználónak gondoskodnia kell a csatlakoztatott eszköz védelméről (víruskereső, tűzfal program futtatása), a nem megfelelő védelem miatt bekövetkező szoftver, hardver és egyéb problémákért a ISZO nem vállal felelősséget.
  • A ISZO munkatársai a hálózat üzemeltetése során a lehető legnagyobb gondossággal és körültekintéssel járnak el. Azonban a szolgáltatás jellege miatt nem kizárhatóak esetleges hálózati incidensek, melyek a felhasználó által csatlakozatott eszközökön okozott következményeiért a ISZO nem vállal felelősséget!

A fenti szabályok be nem tartása a hozzáférési jogosultság előzetes figyelmeztetés nélküli korlátozását vagy visszavonását vonja maga után!