Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Projekt munkaidő

  •  Hírek
  • 2019-02-04 00:00:00
Bemutatjuk, hogy a Projekt munkaidő nyilvántartóban, hogyan lehet projekt részvételt rögzíteni.

A Miskolci Egyetem Elektornikus Munkaidő nyilvántartó Rendszere (EMR) és a Miskolci Egyetem Projekt Munkaidő nyilvántartó Rendszere (PMR) közös adatbázisra épültek, azonban külön rendszerek. A PMR rendszerhez hozzáférési jogosultságot egyénileg kell kérni. 

A Munkaidő nyilvántartás jelentésen a projektben is résztvevő dolgozóknak megjelenik egy projekt munkaidő igazoló blokk. Ehhez szükséges a PMR-be rögzíteni a dolgozó projekt részvételét. 

A PMR-hez Projektfelelős hozzáférési jogosultságot az ISZK ad azoknak a személyeknek, akik jogosultak a projekt menedzselésére. Mivel az ISZK-nak nincs ilyen nyilvántartása, így egyelőre egyedileg kérve, a projekt pontos megjelöléssel együtt az ISZK mindenkinek ad jogosultságot a kért projekthez. A Projektfelelős tudja rögzíteni a projekt résztvevőket. Ezután a rögzített projekt résztvevőknek megjelenik a projekt igazoló blokk a munkaidő nyilvántartás jelentésen. Ennek a folyamatnak a lépéseit mutatjuk be.

 

A PMR bejelentkezési felülete a

https://nyilvantarto.uni-miskolc.hu/alkalmazasok/egyetem/bejelentkezes.php?modul_id=6 URL-ről érhető el.

Az EMR-hez is használt azonosítóval (felhasználónév-jelszó) lehet bejelentkezni.

Bejelentkezés után kattintsunk a Projektek menüpontra.

A Projektfelelős projektjei jelennek meg. Kattintsunk a Résztvevők linkre.

 

A Projektben résztvevők listája jelenik meg. Új résztvevő hozzáadásához kattintsunk az Új projekt résztvevő gombra.

A Projekt részvétel űrlap jelenik meg. Adjuk meg a projekt részvétel kezdő és záró dátumát, majd a résztvevőt válasszuk ki a listából. Kattintsunk a MENTÉS gombra.

A Projektben résztvevők listájában megjelenik a rögzített résztvevő. A megadott időszaknak megfelelően a munkaidő nyilvántartás jelentés alján megjelenik a projekt igazoló blokk.

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás