Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

M365 bevezetés - első mérföldkő

  •  Hírek
  • 2022-07-07 15:35:00
Kialakításra került a szerver infrastruktúra, megszűnt az önregisztráció.
Elindult az M365 bevezetése, amely által lehetőségünk nyílik olyan a Microsoft által kínált szolgáltatások kényelmes használatára, mint a Teams, a Naptár, az online Word, Excel, Outlook, a Sharepoint.
 
Ez egy több lépcsős, több hónapos folyamat, amelynek első mérföldkövéhez értünk, kialakítottuk a szerver infrastruktúrát és megszűntettük az önregisztrációt.
 
A mai naptól kezdődően M365 fiókot már csak az ISZO kollégái hozhatnak létre. Új dolgozói fiók igénylése a HelpDesk-en keresztül történhet. Hallgatóink részére a beiratkozás után, folyamatosan, automatikusan generáljuk az M365 fiókokat és a Neptunban megadott másodlagos e-mail címükön keresztül értesítjük őket.
 
A következő lépés, hogy a Miskolci Egyetem levelezését a Microsoft M365 felhőjébe költöztetjük. Ezt szervezeti egységenként fogjuk végezni, időben eltolva és mindenkit tájékoztatni fogunk az időpontokról és eseményekről. A tájékoztatás e-mail-ben és ezena honlapon keresztül történik.
Megosztás