Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

EMR frissítés

  •  Hírek
  • 2019-01-31 00:00:00
2019. február 1-től a Miskolci Egyetem Elektronikus Munkaidő Nyilvántartó rendszerének (EMR) új verziója kerül bevezetésre.

A bevezetés miatt 2019.01.31 17:00 és 2019.01.31 23:59 között a rendszer nem lesz elérhető. Az új rendszerben nagyobb hangsúlyt kap a naprakészség és adatminőség, emiatt az EMR el lett látva néhány új funkcióval:

Automatikus zárolás
Az automatikus zárolás funkció minden hónap 21-én automatikusan elvégzi a hóközi (távollét) zárolást, ha azt a szervezeti egység adminisztrátor nem tette meg, illetve a hónapot követő 6. napon elvégzi a hóvégi zárolást, ha ezt a szervezeti egység adminisztrátor nem tette meg.

Projekt igazolás
A Munkaidő nyilvántartás jelentésen a projektben is résztvevő dolgozóknak megjelenik egy projekt munkaidő igazoló blokk. Ehhez szükséges a Projekt-munkaidő nyilvántartó programba rögzíteni a dolgozó projekt részvételét.

Manuális zárolás kényelmi funkció
A hóközi zárolást indító gomb minden hónap 7-től 20-ig elérhető, a hóközi szabadág és távollét jelentés generáló gombok, csak a hóközi zárolást követően jelennek meg.
A hóvégi zárolást indító gomb, csak a hónapot követő napon jelenik meg és a hónapot követő 5. nap végéig használható, a hóvégiszabadág jelentés, a távollét jelentés és a munkaidő nyilvántartásjelentés generáló gombok, csak a hóvégi zárolást követően jelennek meg.
A hóvégi szabadság és távollét jelentés csak a hóközi zárolást követően történt változásokat tartalmazza.


Kérjük tanulmányozzák a felhasználói kézikönyvet, kérdés esetén írjanak a munkaido@uni-miskolc.hu címre.

Megosztás